Aerobic si tonifiere

FLOORWORKOUT un antrenament la sol, special conceput ca sa intareasca musculatura, este pentru tine in special daca ai probleme cu coloana sau genunchii. Si STEP cuprinde mai multe tipuri de antrenament HIPS&ABS e pentru tine, chiar daca vii pt prima data sau….nu ! Un alt antrenament accesibil si indragit de oricine, FAT BURN pasi simpli de step si multa transpiratie. Vrem sa slabim ???
TOTAL BODY WORKOUT inseamna tonifiere, nici asta nu trebuie sa lasi la o parte. Vino.
DANCE STEP se intelege… dansam pe step, pasi, figuri si fun. E mult mai usor decat pare.

FITBALL-exercitii cu mingea care te ajuta la tonifiere abdominala, tonifierea muschilor spatelui,arderea rapida a grasimilor si iti calmeaza toate durerile de spate de la nivelul coloanei vertebrale.

 • Marti ora 18:00
  Aerobic si tonifiere
 • Marti ora 18:50
  Aerobic si tonifiere
 • Joi ora 18:00
  Aerobic si tonifiere
 • Joi ora 18:50
  Aerobic si tonifiere
Indrazneste. Fa-ti o programare si vino!

In plan fizic vei observa ca ai mai multa energie, de asemenea o forta si o rezistenta musculara mai buna, flexibilitatea corpului si coordonarea miscarilor va fi mai mare decat inainte, vei putea sa controlezi mai usor greutatea corporala, circulatia periferica va fi mult imbunatatita si sistemul imunitar……..nu te vei mai imbolnavi asa usor. Vei imbatrani mai incet. Toate astea vor duce la… o imagine de sine mult mai ok si la mai multa incredere in tine.

In plan psihic, miscarea aduce mai mult oxigen in creier la propriu- ceea ce inseamna mai putin stress in rutina vietii de zi cu zi, mai putine frici si depresii, o viata mai frumoasa.
Ceea ce nu se vede si se mai intampla este pozitiv pt metabolism, pt sistemul osos, pt cel respirator, si nu in ultimul rand vom avea o inima mai tanara.

 • O sedinta 20 lei
 • Abonament 8 sedinte intr-o luna 140 lei

www.casaorena.ro folosește cookies. Prin accesarea website-ului nostru se consideră acceptarea politicii de utilizare a cookies.