Tatuaje cosmetice

Tehnici de micropigmentare la sprancene

Tehnica de Contur plin (tatuajul classic)
Este variant clasica de pigmentare cu aparatul aceasi intensitate peste tot,tehnica care imita creionul.

Tehnica de Microblading
Este o procedura extreme de naturala se pigmenteaza fire pentru a obtine o spranceana deasa si perfecta in forma ,efectul este unul hiperealist. Produsele folosite sunt marca Phi Brows,la fel si tehnica de realizare. Phi Brows fiind marca cea mai de top,cu cei mai buni artisti din intraga lume. Tehnica fiind unica si este bazata pe un studiu elaborat in realizarea Sprancenelor Hiperealiste.
Tehnica Powdering
Powdering denumire venind de la Powder adica pudra,este un effect pudrat care imita Fardul. Aceasta seamana cu tehnica de Contur plin dar este mult mai natural,avand acest efect de fard fiind mai translucid.
Tehnici mixte
Microblading si Powdreing pot fi combinate pentru cine doreste un effect natural dar plin in acealasi timp.

Micropigmentarea ochilor

Tehnica de contur.
Se contureaza conturul natural al buzei punand buzele in evidenta prin nuante naturale sau chiar mai intense pentru cine doreste.
Tehnica de marire si volum
Aceasta tehnica permite marirea buzelor printr-un contur exterior si volumul fiind dat prin combinarea culorilor spre interiorul buzei.Pentru cine doreste schimbarea formei, marirea buzelor sau acoperirea depigmenatarilor atunci aceasta tehnica este cea mai potrivita.
Pigmentare totala
Pigmentarea totala da coloare buzelor,fiind pigmentata toata buza. Si la aceasta tehnica se poate aplica si efectul de marire.

Micropigmentarea buzelor

Masajul terapeutic este o solutie alternativa indicata in multe probleme de sanatate. Fiind unul ditre cele mai eficiente tratamente in cazul multor afectiuni, masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicala.
Masajul terapeutic stimuleaza circulatia sangelui, avand un efect antialgic. Stimuleaza secretia de lichid sinovial intraarticular si, in functie de manevre, poate fi decontractant, tonifiant si miorelaxant, imbunatatind metabolismul local. Printre indicatiile masajului terapeutic se numara: coxartroza, spondiloza, gonartroza, cifoza, contracturile musculare, hernia de disc, durerile articulare si de spate.

Micropigmentarea ochilor

Tehnica de eyelinerAceasta tehnica evidentiaza ochii printr-o linie asemanatoare tusului pe ploeoapa superioara sau inferioara.Poate da un effect de marirea a ochilor,alungire sau ridicare.
Tehinca Shadow EffectShadow Efect este mai mult decat un eyeliner,aceasta fiind cu umbre in degrade pentru a da in plus un effect de fard asemanand mai mult unui machiaj Smoky Eyes.

Toate procedurile se fac sub anestezie locala, facand procedura total nedureroasa, toate consumabilele fiind de unica folosinta. Executarea procedurilor este o ora sau maxim doua la microblading, iar in timp vor tine pana la 3, 4 ani fiind necesar retus de reimprospatare dupa un an.
Toate pigmentarile se realizeaza o singura data, retusul nu este obligatoriu, se face doar in cazurile in care vindecarea nu a decurs bine. La retus se intervine dupa 2 saptamani de la primei pigmentari si se pot face orice modificari daca e cazul.

  • Microblading 400 lei
  • Tatuaj plin 300 lei
  • Powdering sau combinat 400 lei
  • Contur buze 300 lei
  • Contur de marire si volum 350 lei
  • Pigmentare totala a buzelor 400 lei
  • REyeliner ochi pleoapa superioara 300 lei
  • Eyeliner pleoapa superioara si inferioara 350 lei
  • Shadow Effect 350 lei
  • Retus 50 lei