Curs Lamaze

Nasterea unui bebelus este cu siguranta cea mai emotionanta si fericita experienta din viata unui cuplu. Trairile si emotia primului contact al mamei cu bebelusul imediat dupa nastere nu pot fi comparabile cu nici o alta emotie pe care a simtit-o vreodata.

Ca medic, educator prenatal certificat Lamaze si de asemenea mama unei fetite de 2 ani, cred ca la finalul acestui curs prin informatiile actuale, complete, precise, documentate si nenumaratele sfaturi practice pe care le veti primi veti dezvolta fiecare dintre voi increderea si optimismul de care aveti nevoie sa vedeti nasterea “ normala, naturala si sanatoasa”, sa puteti lua decizii informate si sa fiti pregatita pentru ingrijirea nou-nascutului.

 

Cursul Lamaze tine 6 sapt, 2ore/sapt si costa 250 ron .
Daca participa si tatal acesta nu plateste nimic in plus si primeste “Atestatul de Puericultura, conform Legii 210/1999, obtinand 10 zile libere!”

6 sapt, 2ore/sapt

250 ron

Aceasta incredere va fi rezultatul cunoasterii si intelegerii tuturor aspectelor legate de nastere si aducerea pe lume a copilasului, care vor fi discutate in acest curs: anatomia si fiziologia sarcinii, a nasterii normale, travaliu, procedurile medicale standard care se aplica in maternitati, rolul medicilor, personalului medical, al moasei, asistentei, doula, complicatiile care pot aparea, cezariana, perioada post-partum, drepturile mamei, alaptare, aspectul normal al bebelusului, importanta ramanerii bebelusului cu mama, atasamentul bebelusului fata de familie, ingrijirea si siguranta nou-nascutului.

Cursul va ofera informatii medicale reale despre nasterea naturala, iar prin invatarea unor metode de diminuarea a durerii in timpul travaliului va creste gradul de incredere al gravidei si va face din experienta nasterii o amintire placuta, de bucurie si satisfactie.

Cursul este interactiv, avand o parte teoretica si una practica cu numeroase demonstratii si filmulete. Fiecare gravida va primi un suport de curs.
Durata cursului este de 6 saptamani a cate 2 ore, acesta putand fi adaptat in functie de preferintele cursantilor.

Cursul este recomandat oricand dupa saptamana 20 de sarcina !