Masaj

Terapia prin masaj este mai mult decât un moment de relaxare . Studiile continuă să demonstreze beneficiile fizice și emoționale chiar și dupa o singură sesiune masaj.

Masajul de relaxare

60 ron

Prin masaj muschii sunt ajutati sa se relaxeze, atenuand contracturile musculare.
Masajul de relaxare ajuta într-o mare măsură la eliminarea stresului şi a oboselii, reduce tensiunea musculara, având pe deasupra şi un efect terapeutic, acela de a stimula circulaţia sangvină şi de a ajuta la eliminarea toxinelor, stimuland sistemul imunitar.
Masajul de relaxare ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, la tonifierea musculaturii si la pastrarea mobilitatii articulatiilor. Masajul ajuta la eliberarea de endorfine si serotonina, avand astfel un puternic impact la nivel psihologic. Durata masajului de relaxare este de aproximativ 60 minute, acest masaj se efectueaza intr-o ambianta placuta, utilizand uleiuri aromate si muzica linistitoare.

Masajul terapeutic

60 ron

Masajul terapeutic este o solutie alternativa indicata in multe probleme de sanatate. Fiind unul ditre cele mai eficiente tratamente in cazul multor afectiuni, masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicala.
Masajul terapeutic stimuleaza circulatia sangelui, avand un efect antialgic. Stimuleaza secretia de lichid sinovial intraarticular si, in functie de manevre, poate fi decontractant, tonifiant si miorelaxant, imbunatatind metabolismul local. Printre indicatiile masajului terapeutic se numara: coxartroza, spondiloza, gonartroza, cifoza, contracturile musculare, hernia de disc, durerile articulare si de spate.

Masajul anticelulitic

70 ron

Masajul anticelulitic este unul dintre cei mai de temuti dusmani ai celulitei. Frecventa si numarul sedintelor de masaj anticelulitic se stabilesc in functie de gradul de celulita. Rezultatele se observa rapid, chiar dupa primele sedinte. Sedintele de masaj anticelulitic se fac de obicei pe coapse, brate, fese, abdomen. Intensitatea primei sedinte , este de preferat sa fie mai mica, avand posibilitatea de a se obisnui cu manevrele specifice. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Pentru a obtine rezultatele dorite se recomanda trei sedinte pe saptamana, si, apoi o data pe saptamana pentru mentinerea lor.

Drenajul limfatic

70 ron

Printre metodele de detoxifiere a organismului, drenajul limfatic, este una din cele mai corecte, naturale si placute, sustinand procesul de slabit. Drenajul limfatic este un masaj uşor combinat cu aplicarea presiunii uşoare asupra ganglionilor limfatici. Prin preso terapie, se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, a toxinelor si a deseurilor metabolice din organism. In procesul de slabire, sedintele de drenaj limfatic sunt extrem de indicate, dar, drenajul limfatic are si o implicatie importanta in anumite patologii. Printre beneficiile drenajului limfatic se numara: efectul cicatrizant, efectul anti -edem, efectul imunizant si efectul regenerant. La acest tip de terapie apelează şi cei care vor să preîntâmpine problemele de sănătate.

 • Masaj de relaxare parțial 30 min.40 lei
 • Masaj de relaxare/terapeutic 60 min.60 lei
 • Masaj de relaxare total 90 min.100 lei
 • Masaj anticelulitic partial 30 min.35 lei
 • Masaj anticelulitic 60 min.70 lei
 • Impachetari la tunel cu infrarosii 30 min.30 lei
 • Reflexoterapie talpi 60 min.60 lei
 • Reflexoterapie talpi+palme+urechi 60 min.70 lei
 • Masaj pentru gravide 50 min.50 lei
 • Masaj pentru drenaj limfatic 60 min.70 lei
 • Masaj facial 20 min. 30 lei
 • Impachetari la tunel cu infrarosii 45 min.45 lei

Abonamente

 • 6 masaje anticelulitice 350 lei
 • 6 masaje relaxare 300 lei
 • 5 masaje pt gravide 200 lei